1 Jaar verloofd!

      Geen reacties op 1 Jaar verloofd!

Vandaag 1 jaar geleden vierde Denise en ik ons verjaardagsfeest, Denise is namelijk 28 februari jarig en ik 27 maart. En besloten we het samen tussen onze verjaardagen te vieren. We hadden famile, vrienden en collega’s uitgenodigd en er zijn ook veel mensen geweest die er ook echt bij waren. Het was echt een hele leuke dag, eerst zijn we naar het reisbureau geweest om onze reis naar Boston vast te leggen en de boodschappen te doen.
IMG-20150315-WA0010-BorderMaker’s avonds kwam er al op tijd visite, we hadden een tent in de achtertuin gezet en een vuurkorf omdat de temperatuur nog niet helemaal lekker was om buiten te zijn!

En binnen hadden we de staan tafels en alle stoelen in het woonkamer gedeelte gedaan. De dieren waren boven, zodat ze geen last hadden van ons gefeest. Een vriendin van Denise die verzorgde de taart, en toen de taart er bijna was hield Denise een speech, ik had echt zo van wat gebeurd er nu, vooral toen ze begon te vertellen over mij/ons. En ze er me bij riep, moeite om mijn tranen te verbergen want ik had wel een gevoel van zometeen gaat ze op der knieën en idd dat deed ze. Waarop ik natuurlijk volmondig ja antwoordde! De filmpjes van het aanzoek heb ik al een paar keer hier gedeeld, dus zal ik deze keer niet plaatsen. Maar het was z’n top dag!!

Nu zijn we alweer een jaar later, het huwelijksaanzoek staat me op mijn netvlies gebrand. We zouden eigenlijk komende zomer gaan trouwen, maar hebben door allerlei redenen met vooral de hoofdreden financiën besloten om het een jaar uit te stellen. Volgend jaar in de zomer gaan we toch echt ons ja woord aan elkaar geven. En mij maakt het niet uit dat we een jaar langer verloofd zijn!   P1050745-BorderMaker

Plaats hier je reactie :-)