1 Jarig bestaan dansgroep!

      Geen reacties op 1 Jarig bestaan dansgroep!

Afgelopen zaterdag werd het 1 jarig bestaan van onze dansgroep gevierd, zelf zitten Denise en ik sinds juni bij de groep. We hadden destijds een flyer via via gezien en dachten laten we eens gaan kijken. Denise dacht toen dat is echt niets voor mij, non country line dance. En ik dacht dat ik het ook niets zou vinden. Maar we waren gelijk bij de proefles verkocht! Een aantal pasjes kende ik van de andere dansstijlen die ik eerder heb gedaan, en de leuke muziek maar bovenal de sfeer die de groep heeft dat heeft ons doen te besluiten om ons bij de groep aan te sluiten. Je komt echt in een warm nest vind ik, iedereen is altijd zo vriendelijk en betrokken! Afgelopen week was dus het 1jarig bestaan van de groep en afgelopen zaterdag werd het gevierd!

DSC_3433-BorderMaker Er was afgesproken om rond kwart over 5 te verzamelen, want Marian de danslerares wilde graag om half 6 beginnen met eten. Ik had eerst tot half 4 gewerkt dus thuis snel omkleden en wat make-up op mijn gezicht gedaan en zijn we naar Roosendaal gegaan. Uiteindelijk is het eten iets later begonnen, de danslerares en wij zijn allemaal in de watten gelegd wat natuurlijk altijd super leuk is!

Na het eten hebben we met de groep nog een groepsfoto gemaakt en vrij snel daarna kon het feest lostbarsten!

De man van iemand uit de groep heeft voor de DSC_3436-BorderMakermuziek gezorgd zodat er allerlei muziek gedraaid werd, zo werd er tussen de dansen die we geleerd hebben ook andere muziek gedraaid waarop je kon foxtrotten, schuifelen etc. Zo hebben we de polonaise gedaan, de hukkelbuk en hebben Denise en ik nog op Shania Twain – You’re still the one gedanst. Iedereen mocht liedjes aanvragen. Op het einde werd er ook nog de snollebollekes en zelfs wat gabber nummers gedraaid. Voor iedereen was er voldoende muziek om zich uit te leven!

Het was echt een super gezellige avond, de sfeer was super leuk!! De avond zou eigenlijk om half 12 afgelopen zijn, de muziek stopte om kwart voor 12 en rond 12 uur werd er nog voor Denise gezongen die gisteren jarig was. Zo lief allemaal!!! Heb echt een top avond gehad!!

De leukste foto’s heb ik hier geplaatst.. Iedereen bedankt voor de super gezellige avond!!!

Plaats hier je reactie :-)