1 Juni

      Geen reacties op 1 Juni

Nadat ik 6 dagen had gewerkt, was het 1 juni mijn eerste vrije dag..
De dag begon zoals vele met eerst het huishouden te doen.. Tussen 12.00 en 13.00 had ik een afspraak op school om mijn portofolio in te dienen de docent vond dat alles er keurig uit zag en keek vluchtig of alles aanwezig was. Gelukkig was dat ook zo, dus heeft ze mijn mappen ingenomen voor het gesprek van 14 Juni..
Daarna heb ik mij zelf getrakteerd op nieuwe zomerkleding, mijn oude kleding was allemaal versleten.. Dus heb ik 3 nieuwe broeken en 5 nieuwe shirtjes gekocht.
Ook heb ik nog even boodschappen gedaan voor mijn reisje deze week!
Thuis aangekomen snel nog de laatste dingetjes in huis gedaan, want ja Paul zou rond 18.00 uur op de stoep staan.. Het werd iets later door de file, maar we zijn gezellig uit eten geweest en daarna de film gezien die we eigenlijk in de bios wilde kijken, maar toen niet meer draaide.

Na de film is Paul weer terug naar zijn eigen huis gereden naar het verre Limburg ;):P
Toen ik terug in de huiskamer kwam zag ik dat het hoofdje van 1 van me chinchilla’s wel heel erg over het plankje hing. Ik ondersteunde zijn hoofdje, normaal was hij dan allang door de kooi gesprongen voordat ik hem kon pakken (sinds de verhuizing) maar nu liet hij zich gewoon pakken. Overdag was het me al wel opgevallen dat hij amper reageerde toen ik de kooi verschoonde, maarja ik dacht die licht lekker te slapen. Eten en Drinken is al maanden wat minder, maarja ik dacht zelf heb ik in de zomer ook minder trek dan in de winter. Dus geen reden om me zorgen te maken.
Maar gisteren avond maakte ik me wel zorgen. Hij liet zich pakken, kon hem gewoon aaien, zelfs controleren op wondjes. Ik had een handdoek gepakt, want ik d8 misschien heeft hij het wel koud, dus zat Chinny lekker warm in de handdoek, maar na enkele uren draaide hij zich zelf op zijn zij en zelfs op zijn rug. Ik heb toen al afscheid genomen van Chinny.. Ik heb Chinny rond 1.10 in de kooi gelegd, hij ademde nog wel, maar wist dat het niet lang meer zou duren. Eenmaal boven kwam ik er achter dat ik beneden wat vergeten was, dus beneden aangekomen zag ik dat Channy bij Chinny was gaan zitten. En toen d8 ik morgen ochtend denk ik dat ik nog maar 1 Chinchilla heb…..
Ik ben toch gaan slapen, ook al wilde ik dat eigenlijk niet……..

Plaats hier je reactie :-)