1 van mijn passies…

      Geen reacties op 1 van mijn passies…

1 van mijn passies is en blijft toch wel koken! Hoe is dat dan eigenlijk gekomen? Iedere keer bij een familie aan gelegenheid vertelt mijn Oma dat ik eigenlijk al als kind in de keuken wilde helpen. Bij verjaardagen als ik bij mijn Opa en Oma was vroeger… En zo is het eigenlijk altijd zo gebleven. Met een verjaardag nu wil ik ook altijd nog helpen en wat ik ook heel erg leuk vind is om zo veel mogelijk dingen zelf te maken. Hoe dat komt weet ik dus eigenlijk niet, maar het zit er al van kleins af aan in.. Mijn vader kan heel goed koken en ik denk dat ik van hem die passie voor koken gekregen heb. Ik vind het ook onwijs leuk om ergens wat te gaan eten! Ja mijn plus size figuur is er dus niet zomaar gekomen! Ik hou gewoon van koken en van eten…

Een aantal jaar geleden wilde ik dus ook echt heel graag kok worden, alleen heb ik me laten tegenhouden door reacties van mijn familie. Dus ben ik een echte hobby kok… Maar ja alles wat me toen tegen liet houden heb ik nu ook met mijn werk in de zorg: onregelmatig, weekenden werken, laat naar bed, stress… Nu ik eenmaal in de zorg werk wil ik niets anders meer! Maar als ik kan koken dan wordt ik vrolijk.

In 2002 zat ik in Antwerpen op school, toen heb ik ook voor een paar gelegenheden taart gemaakt. Dat deed ik al voor verjaardagen thuis en vind ik nog heel erg leuk. Dus niet alleen maar koken, ik hou nog meer van bakken.. Taart, koekjes, cake enz..
Ik wil graag hier op mijn blog ook meer recepten van mijn kook kwaliteiten laten zien! Van voor, tussen, hoofd, na gerecht net als taarten enz…

Maar ik wil dus niet alleen maar deze passie laten zien ook andere passies van me…

Plaats hier je reactie :-)