3 juni The Road To Disney:

      Geen reacties op 3 juni The Road To Disney:

 Jeuj eindelijk was het zover om 04.00 liep de wekker af, want ja om 05.00 moest ik vertrekken naar Gent (Lochristi). Mijn tas had ik gisteren al gepakt, dus dat kwam mooi uit, kon ik vanochtend rustig op mijn gemak doen. Ben iets voor 05.00 uur vertrokken richting Karen. Iets na 6 uur ben ik aangekomen bij Karen, en zijn vlak daarna naar het station van Gent Dampoort gebracht. We zijn met de trein van Gent naar Lille Flandres gereden daar zijn we overgestapt (bij het andere station van Lille) naar de TGV naar Marne La Vallee, aangekomen in Disneyland (Marne la Vallee) zijn we eerst naar het hotel gelopen, daar hebben we eerst de voor in check gedaan, de kamer was nog niet beschikbaar dus hebben we de bagage in het hotel bij de bagage dienst van de Newport bay club achtergelaten en zijn we naar het park gelopen. Eerst zijn we onze abbo’s (Disney dream pass) gaan halen, waar we beide heel erg blij mee zijn J. Vervolgens zijn we een rondje door het park gaan lopen en vooral de winkeltjes gaan bekijken. Karen die doet aan pin trading en gingen we dus in de winkels op zoek naar personeel die pins wilde ruilen.

Rond 3 uur half 4 waren we wat moe en zijn naar het hotel gegaan. Daar hebben we de check in volledig gemaakt. En zijn naar de kamer gegaan, een mooie kamer! 

Omdat het warm weer was, zijn we naar het zwembad in het hotel gegaan, maar dat was eigenlijk best een tegenvaller. Dus zijn ons daarna gaan klaarmaken om terug te gaan naar het park en voor het avond eten. In het park was het nog altijd best druk, dus zijn we in de Sneeuwwitje attractie geweest. Daarna hebben we nog wat rond gekeken en pins geruild en zijn daarna richting Café Mickey gegaan om daar lekker te gaan eten. Het eten was echt heel lekker en de figuurtjes geweldig. Mijn favoriet Eeyore was er ook en de favorieten van Karen knabbel en babbel waren er ook. Dus dat kwam heel mooi uit. We hebben het echt super gezellig gehad. Na het eten hadden we beide best veel adrenaline dus zijn we nog maar terug de winkels in gegaan voor pins te ruilen. Daar raakte Karen aan de praat met een personeelslid die een hele poos in Amerika had gewerkt. En ja Karen is dus dol op Amerika, dus hebben we tot 0.30 met die meneer gekletst over Amerika enz… Het was echt super gezellig en zijn daarna terug gegaan naar het hotel. Want ja de vermoeidheid sloeg eigenlijk wel flink toe!
We hebben echt heel veel gelopen… Zoveel dat ik zelfs mijn benen kapot heb gelopen… Maar het is het allemaal waard 😉
Op 4 Juni, kregen we te horen dat er op 3 Juni 46000 het park hebben bezocht…. Een flink aantal mensen dus 😉

Plaats hier je reactie :-)