30 Day Blog Challenge NL

      Geen reacties op 30 Day Blog Challenge NL

Hallo, al een paar weken heb ik het idee om een 30 dagen blog challenge te gaan doen. Ik ben daarbij op zoek gegaan naar een passende challenge. Ik heb er zoveel voorbij zien komen maar eigenlijk was er geen een die echt mijn interesse trok, 99,9% is in het Engels en niet alles vond ik toepasselijk voor mij of mijn blog. Tot dat ik pas geleden een Nederlandse variant vond. Nu zijn er meerdere Nederlandse varianten, waarvan er 1tje bovenuit sprong. Deze is afgelopen zomer gemaakt door Haremaristeit.nl dus het is momenteel niet echt komkommer tijd…

Mijn doelstelling is om in maart dagelijks een post online te laten komen, maar ik ga niet de challenge in 1x achter elkaar doen. Want er staan ook een paar andere blogposten op het programma. Vermoedelijk zul je de komende onderwerpen in maart voorbij zien komen en in de eerste week van april. Zo ziet de challenge eruit…

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden dat ik deze challenge aan ga…
#30DayBlogChallengeNL

Plaats hier je reactie :-)