300ste blog bericht!

      3 Reacties op 300ste blog bericht!

Eerst was er vorige week de 10.000ste bezoeker, nu is dit het 300ste bericht wat op mijn blog verschijnt!!
Ik vind het echt heel erg leuk dat het bezoekers aantal dagelijks groeit en dat ik nog dagelijks met veel plezier hier aan mijn blog werk! Eigenlijk wilde ik vandaag de winactie online laten komen, maar helaas is het pakketje nog niet compleet… De winactie komt dus zo snel mogelijk ik denk dat de winactie aanstaande Vrijdag online zal komen! Maar dat mag de pret niet drukken dat die er nu nog niet is. Ik vind het echt super dat dit het 300ste bericht is in 9 a 10 maanden tijd, dat het bezoekersaantal per dag blijft groeien, dat ik er nog steeds veel plezier in heb. En dat er ook al een aantal comments bij de berichten geplaatst worden!

Het is voor mij zeker een stimulans om door te gaan met mijn blog!!

3 thoughts on “300ste blog bericht!

Plaats hier je reactie :-)