#30DayBlogChallengeNL Dag 1: Naam van mijn weblog

Hallo, vandaag dag 1 van de #30DayBlogChallengeNL met het onderwerp de naam van mijn weblog. Nog niet zo lang geleden heb ik een bericht geplaatst over het bloggen op zich, vandaag dus over de naam van mijn weblog.

Het eerste wat je doet als je op het world wide web begint is een naam verzinnen en ik vond het best lastig om een leuke naam te verzinnen, zo ben ik 6,5 jaar begonnen met mijn voor en achternaam achter elkaar te zetten en daarvoor een domein aan te vragen. Maar al snel bleek dat niet zo’n succes te zijn. Want niet alleen vrienden en kennissen kunnen je achterhalen maar iedereen die op internet zit. Ik wilde eigenlijk een totaal andere naam iets met een nickname of iets, maar toch ook wel iets persoonlijks. En ik wist maar niets leuks te bedenken dus is het Bianca Online geworden. Ik vind veel dingen leuk, ik vind make-up leuk, hou van eten, fotografeer graag dus wilde ik een veelzijdige naam. Nou ja denk dat iedereen wel begrijpt dat ik met mijn voornaam Bianca heet en ja Online ben ik ook, daarmee maakt het niet uit wat ik plaats, of het nou een bepaald recept is of foto’s plaats of iets dergelijks. En deze naam heb ik inmiddels een kleine 6 jaar zo iets denk ik.

En onder deze naam blijf ik ook zeker voorlopig bloggen, mijn voornaam blijft tenslotte mijn voornaam. En ja online zie ik mezelf de komende jaren ook nog wel.

Plaats hier je reactie :-)