366 dagen…

      Geen reacties op 366 dagen…

ja wat gebeurde er 366 dagen… Nou 366 dagen geleden gingen mijn ex en ik uit elkaar na een relatie van 5,5 jaar.. En nu 360 dagen geleden wonen we niet meer samen onder het zelfde dak.. Hoeveel dagen dat het geleden is dat we geen contact meer hebben dat weet ik niet.. Maar dat was sinds Nov. 2010 dat hij geen contact meer met mij wilde..

Ja lezers van mijn blog.. dit is geen depri blog, maar onbewust doet het me toch meer als dat ik gedacht had. En na mijn blog over het programma gepest heb ik me voorgenomen om vaker te posten over dingen waar ik mee zit. Gewoon omdat ik tegenwoordig steeds beter van me af kan schrijven. En ik zou het namelijk heel graag een plekje willen geven.

Vorig jaar op 12 Juli was het moment daar dat Léon en ik hebben besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. Want met elkaar leven ging gewoon niet meer. We woonde op dat moment een half jaar samen, en ja door allerlei problemen die wij tussen 9-10-2004 en 12-07-2010 hebben meegemaakt hebben we toen samen besloten om onze relatie te beeindigen. We hebben nog wel tot 17 Juli vorig jaar samen gewoond omdat Léon niet sneller woon ruimte kon vinden en we veel te bespreken en te verdelen hadden.

De verhuizingsdag van Léon verliep ook allemaal heel goed en hadden besloten om contact te behouden.
Maar zoals iedereen wel zou weten is daar begin Nov. vorig jaar een einde aan gekomen. En daarmee ook een aantal gedeelde vriendschappen…

Maar sinds die tijd ben ik zelf best verandert, ik heb leuke nieuwe mensen mogen leren kennen, nieuwe vriendschappen opgebouwt. En het klinkt misschien heel raar voor sommige, maar ik hoef geen masker meer op te hebben. Ik kan nu gewoon zijn wie ik ben! Dat heeft ook wel met andere dingen te maken… Maar daar ga ik nu nog niet over schrijven…

Gisteren heb ik op mijn werk geen kans gekregen om over dit alles na te denken, door een binnen zwembad op mijn werk die gecreeerd was door onze moeder natuur…
Maar op z’n dag als vandaag *mijn vrije dag* dan denk ik er toch nog wel aan… Ook het feit dat ik me vandaag niet zo lekker voel, wat ik denk is dat gekomen omdat ik dus gisteren met blote voeten enkele uren door rioolwater heb gelopen en gestaan. En dat het niet zo best is voor je weerstand.. En ja nu dus ook koorts erbij.. Maarja als ik me dus niet zo lekker voel, dan ga ik juist nadenken over allerlei dingen…

En het is nu ook niet echt zo prachtig zomer weer om buiten even je hoofd leeg te maken, door een stuk te gaan lopen ofzo..
Dus heb ik me voorgenomen om deze blog te schrijven…

Begrijp me goed mensen die dit lezen, ik wil niet Léon in een kwaad daglicht zetten. Dit is zoals ik het heb gevoeld zonder dat ik de werkelijke redenen heb beschreven! Na 5,5 jaar ging het gewoon niet meer… dus hebben we een goede beslissing gemaakt!

Plaats hier je reactie :-)