Action shoplogje

      Geen reacties op Action shoplogje

Afgelopen vrijdag ben ik met mijn moeder naar de Action in Roosendaal geweest. Omdat de action buiten het centrum zit kom ik er niet meer zo heel vaak…
Mijn moeder wilde graag even in de winkel zijn, en ook ik ben niet met lege handen naar huis gegaan!

Ik las op de blog van Lin dat de trio van oogschaduw erg fijn zijn, dus heb alle varianten die ze hadden meegenomen. Ze kosten maar 75 cent per stuk!

Op het werk zijn ze helemaal weg van Ed Harley aanstekers… Er staan vaak erg leuke tekeningen op.. Dus wilde ik ze ook hebben, ze kosten 1,75 per 3 aanstekers.

In de zomers loop ik heel gemakkelijk mijn benen open, wat echt geen fijn gevoel is! In een winkel zeiden ze een keer tegen mij dat je dan een kort broekje onder je broeken aan kan doen om dit probleem te voorkomen! Dus heb ik de grootste maat meegenomen… Het zou ook nog corrigerend werken!

Ik ben ook helemaal weg van geurtjes, bij de action kosten de meeste maar 2,79 dus ga ik er meestal wel met een geurtje naar huis die ik nog niet heb! Zo ook deze keer. Het is een erg fruitig/frisse geur!

Mijn cavia’s en chinchilla verwen ik graag met snoepjes. Dus heb ik een doosje met snoepjes meegenomen!

M’n kapster had pas haar nagels gelakt met deze nagellak, ze gebruikte alle kleuren en was een soort van marble look van geworden. Dat vond ik zo gaaf, dus kocht ik deze neon kleurtjes..

Ze verkochten ook allerlei kleuren horloge’s.. Ik heb een gave rode online besteld, dus kocht ik een simpele paarse variant.. Die ook maar een paar euro kostte!

Dat was mijn shoplogje van de action weer!! Een review van de nagellak en oogschaduw komt binnenkort!!

Plaats hier je reactie :-)