Afvallen – Kinderwens

      Geen reacties op Afvallen – Kinderwens

Hallo!!!

Een paar maanden geleden ben ik bij de gynaecoloog geweest, daar werd ik naar toe gestuurd door de huisarts. Omdat ik toen klachten had waardoor ik dacht dat ik in de overgang zag. Dat bleek niet het geval te zijn. Maar mijn vriendin en ik hebben wel een kinderwens. Dat had ik ook bij de huisarts aangegeven dus daar vroeg de gynaecoloog ook na. Uit dat gesprek bleek dat we niet goed voorbereid waren. Maar ook heb ik adviezen mee gekregen.

Mochten we actief met onze kinderwens bezig zijn. Dan wordt er van mij verwacht om mijn leven drastisch om te gooien. Ik moet gezonder gaan leven. En 10% van mijn lichaamsgewicht afvallen. Maar in plaats van afvallen, is mijn gewicht sinds het gesprek gestegen.

Ik wil het ook echt voor mezelf doen, maar in mijn achterhoofd speelt wel mee dat ik nu graag wil afvallen om op den duur wel in aanmerking te komen bij een kliniek voor zwanger te mogen raken. (mocht de natuur meewerken)

Op den duur zullen we zien of het lukt om mijn gewicht dus danig om laag te krijgen om groen licht te krijgen bij een kliniek!

Plaats hier je reactie :-)