Afwezigheid

      4 Reacties op Afwezigheid

Hallo Lezers,

Nu mijn vakantie inmiddels alweer 1,5 week voorbij is. Ben ik nu minder op mijn blog te vinden. Ik moet namelijk van de 14 dagen 11 dagen werken, en door mijn handen die er momenteel niet zo netjes uitzien kan/wil ik even geen swatches laten zien. (lijkt momenteel op iets van eczeem)

Maar met mij persoonlijk gaat het ook even iets minder. Ik ben de laatste dagen een aantal keer niet “goed” geworden. Dat ineens alles begint te draaien en dat ik heel misselijk ben. Daardoor ben ik zelfs 1 dag (gisteren) eerder naar huis gegaan van het werk. Morgen (woensdag) heb ik een afspraak bij de huisarts. Dus ben benieuwd wat er precies met mij is.

Ik weet niet wanneer ik weer met volle moet kan bloggen!
Sorry voor het ongemak!

4 thoughts on “Afwezigheid

 1. Claudia

  He bah da’s niet zo mooi, heb je misschien last van te hoge of te lage bloeddruk? Of zou het een paniek aanval kunnen zijn?
  En omdat je je handen vaak wast en ontsmet op ’t werk denk ik dat je daarom last hebt van je huid daar 🙁 da’s ook mooi rot! Of moet je soms handschoentjes dragen en zou je een latex allergie kunnen hebben? Ook even met de huisarts bespreken meid! x Beterschap!

  1. Bianca Auteur bericht

   Ik ben vandaag bij de huisarts geweest, ik heb een goede bloeddruk en mijn pols is ook normaal.. Ook wat neurologische testjes gedaan. Het wijst op een evenwichtsstoornis… En laat dat nou net in de familie zitten. Ook hebben ze bloed afgenomen, vrijdag de uitslag!

   Op mijn handen is het eczeem.. Dus heb zalfje!

   Thanks meis!

Plaats hier je reactie :-)