Allergische reactie? Tijdelijk geen nagellak opdoen…

Dag beste lezers van mijn blogje.. De afgelopen dagen en komende dagen komen er even geen nagellak blogs… Tenminste dat er geen nagellak op mijn nagels zitten!
Dat komt door het volgende!Een paar dagen geleden heb ik de paarse nagellak waar ik laatst over poste van mijn nagels af gehaald zoals ik altijd doe. Ook heb ik daarna nieuwe nagelverharder op mijn nagels gedaan. Die ik toch al een poosje gebruik!Mijn nagels werden ineens rood, vingertoppen voelde ineens warmer aan. En onder mijn nagel liet het vel los van mijn pinken en ringvingers.

Ook bij mijn duimen is het onder mijn nagels gaan bloeden. Al mijn nagels zijn nu korter geknipt. (mag ook geen lange nagels met mijn werk) Maar ik wil graag even alles laten helen tot er een volgende nagellak blog bericht komt!

Zodra alles wat genezen is, komen er weer wel nagellak berichten aan hoor!!

4 thoughts on “Allergische reactie? Tijdelijk geen nagellak opdoen…

Plaats hier je reactie :-)