Alweer de laatste dag van 2014…

      1 reactie op Alweer de laatste dag van 2014…

ja ja vandaag is alweer de laatste dag van 2014… Een mooie dag om eens terug te kijken op dit jaar…
Dit jaar heb ik niet zoveel posts geplaatst hier op mijn weblog.. Maar dat wil niet zeggen dat er niets is gebeurt..
Zo heb ik dit jaar 3 tattoo’s laten zetten, heb ik het uitgaan ontdekt.. oke ik weet het beetje oud voor iemand van 29.. En ben ik de liefde van mijn leven terug tegen het lijf gelopen. Maar ook het volgende…

Januari: In januari besloot ik dat 2014 mijn jaar werd.. Het jaar waarin ik graag gelukkiger wilde worden dan in 2013.. Dat is wel degelijk gebeurt! Ook al dacht ik eerst dat het niet zo gebeuren.. In jan. is mijn facebook gehackt, en ben ik naar een recentere pagina overgestapt die ik in 2011 opende.. Daardoor kreeg ik terug contact met mensen die ik al in geen maanden en sommige in geen jaren echt gesproken had.. januari was eigenlijk best een rustige maand…

Februari: Begin deze maand kreeg ik weer meer contact met Charissa op 11 februari sloeg de vonk over.. vanaf 14 februari waren we samen.. Ook ging in februari mijn lieftallige auto stuk waar ik toch wat jaartjes in gereden had.. Gelukkig stond daar op 17 februari mijn redder in nood klaar mijn “nieuwe” autootje.. Zo ben ik begonnen met “project zolder” om die eens goed op te ruimen want Denise heeft samen met Pamela een stichting (Help elkaar help een ander) Waar ze van alles inzamelen voor minder bedeelde Nederlanders. Waar een deel van mijn garderobe naar toe is gegaan.

Maart: zoals elk jaar ben ik in deze maand jarig šŸ˜‰ jaja 29 alweer… en omdat de website van mijn fotostudio online was en mijn fotostudio klaar was heb ik dat groots gevierd met vrienden, collega’s en kennissen.. Maar op 1 maart begon carnaval.. Ik iemand die al jaren (z’n 15 jaar) niet meer gecarnavalt had, dit jaar voor het eerst weer wel! En dat was eigenlijk best wel tof! Maar wat me het meeste is bijgebleven deze maand is toch het klussen, voor het eerst muren, trap enzovoorts geverfd.. En toen dat achter de rug was een knalfeest!

April: deze maand koningsdag gevierd, maar waar vooral het concert van Within Temptation waar ik naar uit keek in Antwerpen waar ik met mijn zus naar toe ben geweest.. Vanaf Ice Queen vond ik het zulke gave muziek die ze maakte.. En in 2005 ben ik in Hilvarenbeek naar een optreden geweest wat er met pinksteren was.. En toen zei ik ooit wil ik nog naar een concert van deze band.. En die droom is gelukkig dit jaar uitgekomen! Het was echt een heel gaaf concert..

Mei: 1 mei stond in het teken van Epica! Mijn favoriete band die een concert in Tilburg gaven… Waar ik met Linda naar toe ben gegaan.. Lin en ik hebben elkaar in 2008 voor het eerst ontmoet bij een concert van Epica.. En door haar ben ik me terug gaan verdiepen in Nagellak en Make-up misschien een raar sprongetje maar Lin heeft al jaren een website over nagellak en make-up en we delen dezelfde muzieksmaak.. Dus het was erg leuk dat we samen naar het concert konden gaan! Het concert zelf was erg gaaf.. Epica zag ik voor het eerst in 2005 toen ik met mijn zus mee was naar Kamelot waar Epica als 2de band speelde en die muziek kan ik toch wat beter waarderen dan Kamelot.. Iets met female voices.. haha Maar ook deze maand ben ik met Charissa een weekendje weg geweest naar Antwerpen.. Sinds dat ik daar op school heb gezeten (2002-2004) heeft de stad een speciaal plekje in mijn hart! En was er een sportieve dag de dag waarin het stichting groenhuysen volleybal toernooi was.. Oke we zijn flink ingemaakt maar hebben wel veel plezier gehad!!

Juni: Juni was een warme maand!! Een maand die veel in het teken stond van: Zon, zwemmen, lekker eten en voetbal! Ik die niet zo voetbal achtig ben toch een aantal wedstrijden in Breda heb gezien.. En daarbij ook het uitgaan heb ontdekt! Vooral Piggy’s in breda! Een super leuke tent waar ik echt heel graag kom… Wat de voetbal allemaal niet te weeg heeft gebracht.. Sindsdien vind ik uitgaan echt te gek! ach ja beter laat dan nooit šŸ˜‰
Juli: In juli denk ik aan: Roze maandag! Ik hou van kermis en om mezelf te kunnen zijn.. die 2 dingen te samen is de roze maandag! Maar het was een enerverende maand! Deze maand is de relatie met Charissa stuk gelopen… Leerde ik nieuwe mensen kennen en kwam ik in contact met “oude bekende”

Augustus: Begin augustus is de vonk tussen Denise en mij terug overgeslagen.. Mijn eerste meisje is terug mijn meisje!! En kwam de gezinsuitbreiding met Wilfred wat we later naar Willy hebben verandert.. Willy is mijn eerste kat.. En tis zo’n lieve kat! Echt een aanwinst… Ook gingen Denise en ik deze maand naar de Efteling, wilde zo graag naar een zomeravond waar we een heel leuk gezin tegenkwamen in de wachtrij van de Python en daarna de gehele avond met het gezin door het park zijn gelopen. Vind het super om zo spontaan nieuwe mensen te leren kennen!

September: Half september begon mijn zomervakantie! En het was prachtig weer… Dus terug het grote zwembad opgezet en toch nog best wat plezier van gehad!! Verder lekker gegeten, uit geweest… gewoon lekker genoten!!! Eind september heb ik een coverup op mijn tattoo laten zetten op mijn schouder.. En het hartje van Romeo & Julia wat voorheen op mijn schouder stond in originele staat op mijn arm laten tattoeren.. Ben der zo blij mee!! Eind deze maand kwam er wederom gezinsuitbreiding bij.. Met Molly onze Kitten! Ze was toen we ze eind sep. gingen ophalen 7,5 week oud.. Dus echt nog een klein maar schattig prulleke!

Oktober: Begin oktober zat mijn zomervakantie erop… Heb wel 3 hele leuke weken gehad… Half oktober heb ik mijn regenbogen tattoo laten zetten op mijn bovenarm.. Die wilde ik al meer dan een jaar.. Dus wist ik zeker dat het geen bevlieging was.. En ben er super blij mee.. Heb de afgelopen jaren nogal met mijn zelf gestrubbeld.. Dus dit is voor mij een speciale tattoo dat ik er ook mag zijn!

November en December zijn voorbij gevlogen! Vanaf half Dec. ben ik weer een beetje terug gaan leven.. Ik zie mijn meisje weer regelmatig wat alles voor mij betekend.. Heb super lieve huisdieren die iedere dag bij de deur staan als ik van me werk kom.. Heb een leuke kerst gehad met familie en mijn lieve meisje! Eind dec. gingen er dingen stuk.. eerst de lamp in mijn huiskamer, daarna mijn auto licht en tot slot mijn tv. Maar alle 3 zijn vervangen… November en December waren emotionele maanden.. Maar het heeft wel veel goeds terug gebracht! Zo ga ik met een positief gevoel in naar 2015! Waarin ook mooie dingen gepland staan!!!

Enkele doelstellingen voor 2015..
– Ben lid van een fb groep met allemaal verzorgenden/verpleegkundigen die vanaf 1 jan. de strijd tegen de kilo’s gaan.. Waar ik ook aan mee doe! Ik hoop in 2015 de laatste 20 kilo af te vallen die ik nog wilde… Of in iedergeval daar naar toe werken!
– Denise en ik kijken uit naar onze eerste vakantie waar we hard voor gaan sparen!
– Verder hoop ik een leuk jaar te gemoed te gaan, met vrienden plezier maken, met ons gezinnetje mooie/leuke/grappige momenten mee te maken.. Wil ik weer terug gaan dansen… En verder zien we wat het jaar ons brengt!

Voor iedereen een fijne jaar wisseling! Dat al jullie dromen uit mogen komen!!!

Liefs, Bianca

1 thought on “Alweer de laatste dag van 2014…

  1. Pingback: Terugblik 2015 | Bianca Online

Plaats hier je reactie :-)