Antwerp closing festival

      Geen reacties op Antwerp closing festival

Vandaag ben ik met Irene naar het Antwerp closing festival geweest, de afsluiting was de pride week in Antwerpen. Waarbij allerlei artiesten kwamen optreden. 4 jaar geleden zijn Irene en ik ook naar de afsluiting van de pride week geweest. Wat toen ook heel erg leuk was, dit jaar was het op de grote markt in Antwerpen. Ik hou sowieso van Antwerpen, de sfeer die er altijd hangt. En nu met pride week is dat niet anders. Ik voel me er gewoon thuis!

Wat ik heel erg leuk vond is dat dit jaar Belle Perez kwam optreden, waarvan ik al heel wat jaren geen optredens meer gezien had. En wat deed ze het weer goed, ook andere artiesten die optraden was erg leuk om te zien. Heel de grote markt stond vol met mensen die het goed naar hun zin hadden..

Na de optredens zijn we nog wat gaan eten bij een van de vele italiaanse restaurantjes. En traditie getrouw werden dat mosselen in look 🙂

Eigenlijk kan ik het niet goed omschrijven het was super gezellig, echt een hele geslaagde dag!

Plaats hier je reactie :-)