Artiesten

Ik ging de afgelopen 13 jaar graag naar Musicals en ik ga heel graag naar optredens toe. Iedereen die in een musical meedoet of ergens optreed is voor mij een Artiest. Maar over Musicals heb ik al een stukje op de musicalpagina geschreven. Dus hier over de artiesten die ik graag bezoek!

Epica: In 2005 had ik met mijn zus een afspraak gemaakt. Ik ga een keer met mijn zus (& Vrienden) naar een concert. En mijn zus ging na een aantal jaar weer een keer mee naar een musical. Dus mijn zus had kaartjes voor een concert van: Kamelot met als voorprogramma’s Xystus & Epica dus ging ik mee, het concert was in feb. 2005. En ik was van te voren nog nooit naar iets van metal muziek geweest. Eerst kwam Xystus, dat was wel leuk. Maar ik was nog niet zo enthousiast, daarna kwam Epica.. Nou de muziek begon te spelen, erg goede intro ook trouwens… en Simone komt op en begint te zingen. Ineens kreeg ik kippenvel over heel mijn lichaam. Jeej wat heeft Simone een stem en is Epica goed!! Ik vond het erg jammer dat hun optreden toen voorbij was. Daarna kwam Kamelot nog optreden, dat vond ik ook wel leuk. Maar ik was zo onder de indruk van Epica dat ik halverwege het optreden naar de fanstand van Epica ben gegaan en daar de hele tijd heb rond gekeken. Maar dat is inmiddels al weer 5 jaar geleden. Tot op heden ga ik graag naar optredens van Epica!!

Serenity, dat is net als Epica een Metalband! Een oostenrijkse band, die in Nederland nog niet zo bekend is. Maar het is wel een hele goede band. Serenity zag ik in 2009 voor het eerst in Kerkrade, sindsdien bezoek ik Serenity heel graag, maar het nadeel is dat ze in Nederland niet veel optreden.

Belle Perez, ja van de metal naar de Latino… Misschien een rare overgang, maar ook Belle bezoek ik al enige jaren en dat doe ik nog steeds erg graag. Haar muziek is zo lekker vrolijk! En dat mag ik wel…
Verder zijn er een aantal musicalartiesten die ik graag volg..

 

 

Noi Pakon => Is eigenlijk geen echte musical artiest, maar een danseres die in div. musicals heeft gespeelt: Romeo & Julia, Notre dame de paris en momenteel in: Geronimo Stilton. Ook was Noi als danseres te zien bij So You Think You Can Dance, waarbij Noi in de 2de liveshow uit het programma is gestemd. Noi danste ook bij de Sunclub. Deed mee in de jeugdserie: Topstars enz.. Noi heb ik in 2002 bij Romeo & Julia mogen leren kennen, en ik vind het erg leuk om Noi te blijven volgen met haar cariere!

Verder vind ik vele andere musicalartiesten erg goed:
Sasha Rosen, Dieter Verhaegen, Goele de Raedt, Michelle Splietelhof enz…