Avri Bloem en Tuincentrum

      Geen reacties op Avri Bloem en Tuincentrum

Vandaag ben ik samen met Mascha naar cranenbroek en Avri Bloem en Tuincentrum geweest. Ik was nog nooit bij cranenbroek geweest, en wat was het gigantisch druk. Ik had eerlijk gezegd wel verwacht dat het mooier versiert zou zijn voor de kerstperiode, maar dat viel me een beetje tegen. Ondanks dat er een mooi kerstdorp stond, met hekken eromheen dat dan weer wel.
Na de tegenvaller zijn we naar Avri Bloem en Tuincentrum geweest, ik wist niet helemaal goed wat ik kon verwachten. Had wel gehoord dat het mooier zou zijn dan Intratuin, waar ik ook al een paar jaar niet meer geweest ben. En ik had gehoord dat er een mini efteling zou zijn, en dat was ook echt zo. Ze hebben het mooi nagemaakt met een mini aquanura, en de paddenstoel uit het sprookjesbos. Maar ook in het kerstdorp miniaturen van het sprookjesbos. Het was gewoon heel mooi om te zien, met muziek uit de Efteling erbij en ook geuren uit attracties. Ik denk dat zelfs mensen die niet van de Efteling houden dat ze dit toch ook mooi vinden. Heb echt mijn ogen uitgekeken hoe ze dat in een tuincentrum zo mooi kunnen maken! Verder was het ook mooi in het tuincentrum. Je hebt er voor iedereen wat wils van kerstbomen in allerlei soorten en maten, kerstballen in werkelijk iedere kleur, kerst truien voor mensen en kleding voor honden. Echt van alles.. Er hangt een goede sfeer wat ook altijd heel erg fijn is!

Plaats hier je reactie :-)