Back in Time: Afvallen/Gezonder leven!

      Geen reacties op Back in Time: Afvallen/Gezonder leven!

no-excusesWe gaan weer even terug in de tijd… Want ik ben namelijk een maand geleden weer begonnen om iets aan mijn gewicht te doen. Waar ik de afgelopen maand dagelijks mee bezig ben geweest. En nog dagelijks mee bezig ben! Maar ik heb er bewust voor gekozen om eerder hier nog niets over te plaatsen. 3 jaar geleden deed ik dat wel, toen ben ik 17 kg afgevallen. Maar ik durfde dat nu nog niet, omdat ik wel eerder wilde afvallen, maar het niet echt wilde. Dat ik er niet 100% voor ging. Dus ben ik elders begonnen met bloggen over mijn overgewicht! En ik moet zeggen dat bevalt me eigenlijk erg goed! Zodoende dat ik ook hier weer terug begonnen ben met bloggen…

Maar terug naar het afvallen/gezonder leven! Ik ben vrij enthousiast te werk gegaan, het gaat me eigenlijk niet heel erg om het getal op de weegschaal, meer over hoe ik me voel. Dat ik een betere conditie krijg, me lekker voel in mijn lichaam en gezonder aan het leven ben.
Afgelopen maandag was ik 3,5 kg afgevallen in een maand tijd. En dat bevalt me eigenlijk wel! Deze week moet ik zeggen dat het eten/drinken minder gaat. Maar het bewegen gaat wel goed, daar ben ik zeer gemotiveerd in!

Plaats hier je reactie :-)