Back in Time: Doop Neefje Thomas

      Geen reacties op Back in Time: Doop Neefje Thomas

DSC_3546-BorderMakerAfgelopen 15 mei was de doop van mijn neefje Thomas, daarvoor zijn we naar Eindhoven geweest waar hij gedoopt werd. Zelf heb ik weinig met het geloof, maar mijn zus en zwager wel. Dus zijn we naar de dienst geweest, ik werd gevraagd om foto’s te maken. Wat ik altijd wel heel erg leuk vind. De dienst was in het Engels dus was wel even wennen voor ons, ik versta en begrijp het aardig.

Na de doop zijn we nog bij mijn zus en zwager geweest om gezellig na te kletsen en het te vieren.
Daarbij hebben we een familie foto gemaakt. Alleen mijn tante en haar vriend staan er niet op. Maar verder wel de familie aan mijn vaders kant. Ik moet zeggen die foto vind ik echt heel erg mooi. En die wil ik graag met jullie delen!
DSC_3600-BorderMaker

De andere foto’s vind je hier

Plaats hier je reactie :-)