Back in Time: Oma 85!

      Geen reacties op Back in Time: Oma 85!

3Hallo!!! Afgelopen 2 Juni was mijn Oma jarig, ze is 85 jaar geworden. Een tijdje geleden kreeg ik het idee dat het leuk zou zijn om nieuwe familie foto’s te maken voor oma haar verjaardag en om die te laten afdrukken als cadeau. De rest van de familie vond dit een leuk idee! Dus toen we oma haar verjaardag vierde op 29 mei jl. Hebben we foto’s gemaakt. Helaas zat het weer niet mee, dus mijn gedachten om in de tuin de foto’s te maken is helaas niet helemaal goed gegaan. Dus hebben we binnen foto’s gemaakt, ik moet zeggen.. Ben zelf niet geheel tevreden. Omdat je toch met ander licht te maken hebt. Wel had ik mijn eigen apparatuur meegenomen maar toch waren de foto’s minder mooi als dat ik hoopte.

Buiten hebben we snel 2 foto’s gemaakt. Maar die zijn helaas niet geworden als wat ik ervan verwacht had, omdat het allemaal snel snel moest. Omdat het gras nat was, maar het ging zo snel dat ik eigenlijk niet naar de compositie heb gekeken, waar ik achteraf wel heel erg spijt van heb. Omdat ik met het groene onze familie wel meer vind spreken!

Mijn oma heeft van alle foto’s 5 foto’s uitgekozen die ze mooi vind. Deze vind je hier

Plaats hier je reactie :-)