Back in time: paas bingo/verjaardag @ Piggy’s

12924454_976081399137336_7486746692606919790_nHallo, voordat we bij de recentere berichten komen, gaan we eerst even terug de tijd in. Eind maart was ik jarig. Dit jaar was ik met Pasen jarig. Met mijn verjaardag hadden we afgesproken om niet veel te gaan doen, want we hadden immers onze verjaardagen al in preston palace gevierd.

’s ochtends zijn we begonnen met een paas brunch. Na de brunch zijn we ons gaan omkleden en zijn we met de bus naar breda gegaan, omdat het bij piggy’s een paasbingo was. Wat ons gewoon heel erg gezellig leek. De bingo werd gehouden door Dolly & Denise 2 drag queens. Die we eerder hadden ontmoet bij piggy’s. En bingo is gewoon leuk, vooral als het een hilarische bingo is. Er was doorgegeven dat ik jarig was, dus mocht ik op het podium komen. Was wel heel leuk werd er voor mij gezongen en kregen we een drankje van het huis wat gewoon heel erg lief is. Denise heeft overigens nog een prijs gewonnen, chocola! En dat wilde ze graag winnen dus kwam goed uit!

P1060538-BorderMaker

De foto’s staan hier

 

 

 

 

 

Ook hebben we een paar filmpjes gemaakt.Plaats hier je reactie :-)