Bingo Louisa & Rosanna

      Geen reacties op Bingo Louisa & Rosanna

Hallo, gisterenavond was de bingo gepresenteerd door Louisa & Rosanna die bekend zijn van TLC’s Louisa en Rosanna onze transgender liefde.

Een paar maanden geleden zag ik ineens op facebook voorbij komen dat Louisa en Rosanna een bingo zouden presenteren en een optreden van Louisa bij de commerce in Kruisland. En ik had gelijk zo iets van daar wil ik naar toe. Ik ben ook wel eens in Piggy’s geweest naar een hilarische bingo en ik dacht dit kan net zo hilarisch worden. En dat was het ook, ik keek op tv altijd naar Louisa en Rosanna en ik vind het gewoon een leuk tv programma. En ze zijn net als op tv, hebben echt humor vind ik.

De zaal ging gisterenavond om 19.00uur open, en de bingo zou om 20.00uur beginnen. Maar zoals bij meerdere optredens, musicals etc. zat er een brabants kwartiertje aan vast. Het bingo apparaat werkte ook niet helemaal mee, dus besloten ze het met een ouderwets apparaat de bingo te beginnen. Er waren leuke prijzen te winnen voor etentjes, kleding, sieraden, sauna bon etc. Er viel ook een scooter en een geldprijs van 1000,- te verdienen. Allemaal leuke prijzen, maar het gaat immers om het plezier en dat heb ik zeker gehad. We zijn niet in de prijzen gevallen maar het was wel echt een super leuke avond.

Bij aankomst stonden louisa en rosanna gewoon buiten tussen de bezoekers, wat mij toen al op viel is dat ze helemaal geen sterallures hebben en dat vind ik altijd wel heel fijn. Ongeveer in het midden heeft Louisa nog een paar nummertjes gezongen, en ondanks dat het niet mijn stijl muziek is vond ik het toch leuk om 2 nummertjes te filmen.

Ook heb ik wat foto’s geprobeerd te maken, maar deze zijn bijna allemaal bewogen helaas..

Ik heb echt een super leuke avond gehad, en ik hoop dat ze snel terug bij TLC te zien zijn..

Bewaren

Bewaren

Plaats hier je reactie :-)