Blackberry Abbo…

      1 reactie op Blackberry Abbo…

Zoals vele misschien wel weten heb ik eerder dit jaar een blackberry abbo genomen bij Vodafone. Ik kon niet met een blackberry overweg, dus ben ik terug naar de winkel gegaan, daar kreeg ik de tip om hem via Marktplaats te verkopen of wat nog beter was is dat ik iemand mijn abbo zou laten overnemen. Dat laatste heb ik dus gedaan, met allerlei gevolgen van dien!

Gelukkig ben ik nu weer in het bezit van mijn nummer met bijhorend abbo. De telefoon ben ik kwijt: stom, eigen schuld.. Gelukkig is dus nu alles weer goed gekomen, alleen zit ik dus nog met een simkaart met een abbo die tot maart 2013 loopt eraan vast. Waarbij ik dus een blackberry plus abbo heb.

Nu is mijn vraag, heb jij een blackberry zonder abbo, maar zou jij die graag wel willen hebben? Het enige wat dan gewijzigt word is je telefoonnummer. Dan kan je contact met me opnemen, mailen kan naar: Bianca@Bianca-online.nl
Het zou gaan om het volgende abbo: Bel + SMS + Web-2 275, kosten zijn wel 51,50 per maand. Dat moet ik er wel bij vertellen! Wil je dit wel, maar kan je het niet betalen. Neem dan ook contact op met me, wellicht komen we tot een goede afspraak!

1 thought on “Blackberry Abbo…

  1. Claudia

    Jeetje wat een gedoe, en dat dure abonnement heb ik eerst ook gehad. Gelukkig heb ik toen mijn eerste abonnement op was over kunnen stappen op een goedkopere van 31 euro in de maand. Misschien een tip voor degene die ’t hopelijk overneemt?

Plaats hier je reactie :-)