Blog Meeting: 5 Augustus 2011

      2 Reacties op Blog Meeting: 5 Augustus 2011

Afgelopen vrijdag was de eerste bloggers meeting waar ik bij ben geweest. Ik kwam enkele dagen daarvoor het bericht tegen dat er een bloggers meeting zou zijn in Utrecht. Op de lijst van personen die zich hadden opgegeven zag ik LinvanT staan, Lin en ik kennen elkaar. Dus heb ik me ook opgegeven. Wel vond ik het echt heel erg spannend, want normaal gezien doe ik dus zulke dingen eigenlijk niet. Maar ik vind het zo leuk om te bloggen en om mede bloggers te leren kennen.
Maar we gaan eerst terug naar het begin…

Vrijdag ochtend, kwam ik na 4 nachtdiensten dus om 7 uur uit de nacht. Ik ben richting mijn zus gereden (Uden) ik was daar rond half 9, en heb ik kunnen slapen tot half 12. Nog even gedoucht en mijn haar gedaan. Daarna heeft mijn zus mij naar Eindhoven gebracht (in de auto mij opgemaakt, had geen tijd meer), waar ik met Lin op de trein zou gaan. Wegens park hilaria moesten we omrijden waardoor we onze trein miste. Maar 10 minuutjes later hebben we alsnog de trein naar Utrecht kunnen nemen.
Aangekomen in Utrecht zijn Lin en ik gaan winkelen, mijn aankomen zijn te zien in de shoplog die nog komen gaat 😉 We hebben het echt heel erg gezellig gehad!
Om 18.00 uur hadden we in het restaurant: Boro te Utrecht afgesproken met alle beautybloggers die ook zouden komen. In totaal waren we met 15 a 16 personen (als ik het goed heb) en buiten Lin kende ik dus echt helemaal niemand. Wel van gezichten omdat ik ze volg via bloglovin’, facebook & twitter. En ze wisten ook niet wie ik was.. Dus heb ik met de meeste wel kennis gemaakt. Tijdens het eten was het ook gezellig omdat er groepjes waren met ieder haar verhaal heb ik vooral veel geluisterd, ik was immers toch best moe van mijn nachtdiensten…

 Na het eten, zijn we met z’n alle naar de starbucks op het station gegaan. Waar ook enkele filmpjes zijn gemaakt omdat een aantal meiden een jongen van de starbucks een “lekkerding” vonden, waarop Linda van Enchantra reageerde met Baardaap, die omschrijving vond ik beter bij hem passen 😉
We hebben best een tijd bij de starbucks gezeten waar een aantal mensen uit de groep vanuit daar naar huis zijn gegaan. We zijn nog met een groepje van ongeveer 6 meiden nog wat gaan drinken in het centrum van Utrecht!

Tegen 24.00 uur hadden we de trein terug. En om 00.50 stond mijn zwager & zus mij op te wachten in Eindhoven… Om vervolgens naar mijn logeer huis te gaan…

Het was echt een super geslaagde dag!
Ik kijk echt uit naar de volgende meeting die eind van deze maand is in Goes.

2 thoughts on “Blog Meeting: 5 Augustus 2011

Plaats hier je reactie :-)