Blogplanner & Visitekaartjes…

      2 Reacties op Blogplanner & Visitekaartjes…

Hallo, de afgelopen dagen zijn er blogposten online gekomen. Normaal worden deze gelijk gedeeld op mijn facebook pagina en twitter, alleen de afgelopen dagen was dat niet het geval. Dus ben ik gaan kijken hoe dat kwam, zo ging ik een beetje op internet zoeken. Of het “probleem” nu verholpen is weet ik niet, dat zal de komende tijd zich uit wijzen. Maar zo kwam ik op een super handige website blogaholic.nl waar hele handige tips op staan. En daar kon je ook een blogplanner bestellen, dat heb ik vanmorgen gelijk gedaan. En deze heb ik gelijk uitgeprint en mee aan de slag gegaan.

Mocht je ook een blog hebben en ook deze handige planner willen deze kun je bestellen op: www.blogaholic.nl/blogplanners
Zelf vind ik hem echt heel handig, het duurde even voordat ik mijn printer etc aan de praat had, toen bleek de kleuren inkt op te zijn. Dus heb ik hem maar in zwart wit uitgeprint, nouja dat wilde ik. Toen bleek mijn papier ook op te zijn. Dus heb ik eerst even papier gehaald, want inkt hadden ze niet. Inmiddels heb ik hem in het zwart-wit uitgeprint en in een map gedaan. Die ik voor bianca-online ga gebruiken.

Ik vind het al jaren super leuk om te bloggen, maar ik heb niet zo vaak inspiratie. Daarom is dit echt een goede optie voor mij, nu kan ik als ik wat minder inspiratie heb in de planner kijken of ik nog ideeen heb opgeschreven voor een blogpost aan te wijden. En je kan er ook doelen in zetten. Dat heb ik dus gelijk gedaan, momenteel heb ik 1 groot doel: voor 31 december dit jaar hier 1000 berichten geplaatst hebben.

Dat is echt een doel die ik heel graag wil gaan behalen, daar kan deze planner mij zeker bij helpen. En ook al blog ik niet dagelijks, dan kan ik het doel alsnog behalen. Want ik wil wel dagelijks bloggen, maar weet dat het niet haalbaar is.

Ik ben echt een en al lovend over deze planner. Wat voor mij ook een stok achter de deur is. En omdat ik zo enthousiast ben over deze planner daarmee ook over mijn weblog, ik ben er sowieso trots op. En werk er met veel plezier aan, maar er werd ook aangegeven omdat ik graag meer met mijn fotografie doe. Om nieuwe visitekaartjes te laten maken, nou was ik toch bezig op de laptop en met geld uit geven 😉 heb ik gelijk nieuwe visitekaartjes besteld. En ik vind ze echt helemaal bij mij passen, als het goed is worden ze binnen 5 werkdagen bezorgd. Dan zal ik ze hier ook laten tonen.

Kortom, vandaag een actieve blog dag. Zo heb ik hier en daar wat teksten aangepast, wat dingen weggehaald, maar ook nieuwe blogberichten erin zetten die dan later online komen. Omdat ik de mogelijkheid niet heb om deze dagelijks online te zetten.

Liefs, Bianca

2 thoughts on “Blogplanner & Visitekaartjes…

  1. Marjolein

    😀 oeh klinkt als een super idee. Mocht je toch nog ideeën te kort komen kun je ook kijken naar blog prompts. Dit is een lijst met ideeën of woorden die mensen opstellen waarover je een blog kunt schrijven :).

Plaats hier je reactie :-)