Bobby een half jaar!

      Geen reacties op Bobby een half jaar!

Bobby 6 weken oud.

Hallo, vandaag is mijn kitten Bobby alweer een half jaar oud. Ik vond het leuk om hier een bericht over te schrijven, de laatste keer dat ik over m’n katten schreef was Bobby nog maar 6 weken oud. Dat was op de dag dat “we” hem in het gezin hebben gesloten. Ondanks dat de relatie spaak liep zijn de katten in samen spraak bij mij blijven wonen. En bobby is dus inmiddels 6 maanden oud.

In de afgelopen maanden is Bobby natuurlijk veel gegroeid, wat ook logisch is. Inmiddels weegt hij 3 kilo, wat voor een half jaar netjes schijnt te zijn. Hij was zo klein toen we hem kregen maar zijn moeder had haar kinderen na 5,5 week afgestoten. Ze vond kennelijk dat de opvoeding klaar was, wat wij niet zo heel erg vonden want dat betekende een kitten voor ons. En heeft Molly de taak als moeder een beetje overgenomen, eerst dacht ik dat het niet zo goed klikte tussen de 2, omdat Molly blaast naar Bobby als hij soms te veel wil spelen, maar volgens de dierenarts zijn dat de moedergevoelens die Molly heeft over Bobby. Hij heeft de “schade” van zijn biologische moeder dus goed ingehaald.

Bobby 6 weken oud

Iedere 4 weken is Bobby op controle geweest bij de dierenarts en telkens werd hij goed gekeurd, hij doet het ook telkens hartstikke goed. Tot een paar weken geleden zijn gedrag iets minder leuk werd in huis, een speelse kitten is leuk. Maar hij begon te sproeien enz.. Dus is hij inmiddels gecastreerd. Eigenlijk stond deze operatie voor komende week gepland, maar wegens zijn gedrag is het vervroegt naar eind januari. En hij is nog steeds een speelse kitten, maar soms merk je wel dat hij al iets rustiger lijkt te worden. En hij is net z’n kroelkont als zijn “broer & zus”. Ik ben nog steeds heel blij met Bobby, maar ook met Molly en Willy. Ze zijn mijn alles en kan er soms op vloeken als ze iets doen wat niet mag, maar hou zoveel van ze! En hoop dat ze nog lang bij me mogen blijven…. Maar dat zal de toekomst zich uit wijzen.

De filmpjes die gemaakt zijn in september vind je op Youtube en je kan het bericht van toen Bobby net hier woonde terug lezen.

 

 

 

4-2-2017

De 3 Kindjes op de krabpalen.

 

December 2016

Bewaren

Plaats hier je reactie :-)