Bobby!!!

      1 reactie op Bobby!!!

14364891_1834559443446696_6674237931686121527_nHallo!!! Sinds afgelopen zaterdag hebben wij er een nieuw gezinslid bij, namelijk onze Bobby!! Zoals jullie misschien al wel wisten heeft Denise voorheen een zwart witte kat gehad sindsdien wilde ze heel graag een nieuwe zwart witte kat. Dus toen wij ruim 2 jaar geleden naar het asiel gingen, gingen we kijken voor een zwart wit katje. Maar Willy kwam naar ons toe, dus hebben we destijds besloten om Willy mee naar huis te nemen. Waar wij tot op de dag van vandaag totaal geen spijt van hebben want het is zo’n lieve kat!! Alleen ja Willy is nou niet echt zwart wit.. En 2 jaar geleden zijn wij naar een kennis van Denise geweest waarvan we wisten dat ze een nestje met kittens hadden, alleen die waren allemaal al “vergeven”. Alleen we hadden toen niet door dat de kittens er nog zouden zijn. image1En wij waren super enthousiast over de kittens, dus mochten we er toch 1tje mee naar huis nemen waarvan het “originele” baasje iemand was die ze toch niet kende. En dat was onze Molly! Molly is ook echt een super beestje net als Willy maar ook net als Willy niet zwart wit. Eerder dit jaar zijn we naar het asiel gegaan en haalde we een zwart witte kat van 7 jaar (net als Willy) alleen dat ging niet goed met ons Molly en Willy, dus hebben we destijds met veel pijn in ons hart Scooby terug moeten brengen.. Maar het bleef ons toch bezig houden. Een zwart wit katje! image2Nu zagen we zaterdag toen we naar Essen reden een zwart wit katje op straat lopen. En ik had zo iets van als we een katje erbij nemen dan denk ik dat het beter is als we een kitten nemen, Denise en ik waren het daarover eens. Toen we thuis waren gingen we kijken op marktplaats of er in de buurt zwart witte kittens te koop waren, zo kwamen we bij een advertentie met een nestje tijger en zwart wit kittens. En wij waren al helemaal verliefd nog voor we de kittens gezien hadden dus Denise belde op, ’s avonds zijn we gaan kijken..

image7En een uur later was hij er dan onze jongste zoon van 6 weken bij ons in huis die we Bobby hebben genoemd! Willy is z’n makkelijke kat die accepteerde Bobby gelijk. Molly moest iets langer wennen, maar inmiddels spelen ze samen rennen ze achter elkaar aan en kroelen ze stiekem als ze niet zien dat we kijken. Kortom Bobby is zeer gewenst in ons gezin! Het is echt een kleine doerak, maar we een kroelende doerak! We gaan ons handen er waarschijnlijk nog aan vol hebben, maar dat maakt ons helemaal niet uit!

Ons gezinnetje is nu compleet met onze Willy, Molly, Dolly en Bobby.. Maar wie weet komt er over een paar jaar een mensen kindje erbij om ons gezin nog completer te maken… Voor nu zijn we zeer trotse moeders van onze zoons en dochters! Op youtube hebben zowel Denise als ik wat filmpjes geplaatst. Die jullie natuurlijk altijd mogen bekijken, liken en een comment achterlaten 😉   image3 image4 image5  img-20160919-wa0000

1 thought on “Bobby!!!

  1. Pingback: Bobby een half jaar! – Bianca Online

Plaats hier je reactie :-)