Bodylotions/Bodymilk's Vergelijking

      Geen reacties op Bodylotions/Bodymilk's Vergelijking

De afgelopen jaren heb ik van 6 merken bodylotions/bodymilk’s gekocht. Vandaag wil ik de 7 verschillende lotions/milk’s vergelijken. En daaruit mijn top 3 laten zien! Zelf heb ik een erg droge huid, die wel een lotion of milk kan gebruiken na het douchen. Ook heb ik een gevoelige/vochtarme huid en kan daardoor niet tegen merken zoals Dove of Nivea, daarbij gaat mijn huid namelijk erg trekken en jeuken. Bij de onderstaande 7 lotions of milks heb ik dat niet!

De bodylotions/bodymilk’s die ik ga vergelijken zijn:
– Rituals: Honey Touch,
– Vaseline: Essential moisture dagelijkse bodylotion,
– Vaseline: Cocoa butter vitalising gel bodyoil,
– Biosilk: Therapy 17 miracle face & body hydrator,
– Sabon: Bodylotion delicate jasmine,
– The bodyshop: coconut milk bodylotion,
– Lush: Dream Cream Hand & Bodylotion.

Hierbij ga ik het rijtje af zoals hierboven vernoemd staat:

– Rituals: Honey Touch: Vorig jaar kocht ik bij de Rituals store een paar producten uit de “Roze lijn”. Waaronder Honey Touch, ik kocht hem omdat ik hem heel erg fijn vond ruiken. Al snel probeerde ik hem uit en ik was eigenlijk meteen verkocht. De lotion is gemakkelijk uit te smeren over de huid en trekt gelijk in. Hij is dus ook goed te gebruiken bij een droge/vochtarme/gevoelige huid. Het enige nadeel vind ik dat je met je handen in de pot moet om de milk eruit te krijgen. Waarbij ik al snel te veel pak! Deze milk gebruik ik vaak na het douchen met de shower cream van Rituals.


– Vaseline: Essential moisture dagelijkse bodylotion: Deze lotion kocht ik een aantal jaar geleden. Het was het eerste product van Vaseline wat ik kocht en ben het toen snel en veelvuldig gaan gebruiken. Eigenlijk gebruik ik deze lotion nu niet meer zo vaak, omdat ik inmiddels producten heb die ik fijner vind. Een nadeel aan deze lotion is eigenlijk het feit omdat het een lotion is die erg dun is. Wat dan in mijn mening ook weer wel logisch is. Wat ik wel een voordeel vind is dat hij hygiënischer is dan een pot.


– Vaseline: Cocoa butter vitalising gel bodyoil: Deze bodyoil kocht ik omdat ik hem zo lekker vond ruiken een paar jaar geleden. De substantie vind ik fijner dat de bodylotion die ik heb van vaseline een nadeel vind ik wel dat mijn huid na gebruik erg vettig is.


– Biosilk: Therapy 17 miracle face & body hydrator: Dit product kocht ik een paar maanden geleden via John Beerens en ik was gelijk verliefd geworden op dit product. De voordelen van dit product vind ik dat er een handig pompje op zit, zodat je het product makkelijk kunt doseren en je kunt hem ook voor je gezicht gebruiken. Ik vind het product overigens ook erg lekker ruiken. En trekt ook gelijk in de huid, waarna de huid niet vettig aanvoelt.


– Sabon: Bodylotion delicate jasmine: Vorig jaar kocht ik met mijn verjaardag de jasmine scrub en deze bodylotion. De geur is was het gene wat me opviel in de winkel, namelijk een frisse geur die ik zeer aangenaam vind. Ook hierop zit weer een handig pompje. Een klein nadeel vind ik, dat het een glazen flacon is. Ik heb hem al bijna eens laten vallen toen ik nog een pompje nodig had om mijn huid in te smeren. En ik het erg zonde zou vinden als de flacon kapot zou vallen. Ook deze bodylotion trekt gemakkelijk in de huid en voelt daarna ook niet vettig aan!


– The bodyshop: coconut milk bodylotion: Deze bodylotion kreeg ik vorig jaar bij andere aankopen die ik deed bij de bodyshop omdat ik boven een bepaald bedrag zat mocht ik kiezen uit 2 bodylotions. Ik vind kokos erg lekker ruiken dus besloot ik deze te nemen en ik ben er dol op. Er zit een gemakkelijk spuit pompje op, zoals bij een bodyspray. Je moet wel een aantal keer het pompje gebruiken voordat je genoeg hebt maar dat hindert mij niet. Je kunt deze bodylotion ook gemakkelijk uitwrijven. En is niet vettig op de huid.


– Lush: Dream Cream Hand & Bodylotion: Vorig jaar kocht ik ook een paar producten bij Lush op aanraden van een medeblogster. Daar zat ook deze dream cream bij. Het product werkt fijn. Maar kent ook nadelen vind ik, het is wederom een pot waaruit je de gewenste hoeveelheid moet pakken, waardoor ik meestal te veel pak. En ik vind persoonlijk de geur wat minder. Maar je krijgt er wel een goed natuurlijk product voor terug!

Mijn top 3, echt kiezen welke op 1, 2 en 3 staat kan ik niet. Want ik vind de meeste heel fijn, maar de 3 fijnste vind ik:
– Rituals: Honey Touch,
– Biosilk: Therapy 17 miracle face & body hydrator,
– Sabon: Bodylotion delicate jasmine.

Ik vind ze alle 3 heel lekker ruiken, ze trekken ook goed en snel in de huid, zijn ook voor een zeergevoelige huid goed te gebruiken.

Je kan ze hier bestellen: Rituals, Vaseline, Biosilk, Sabon, The bodyshop, Lush

Plaats hier je reactie :-)