Bos Bergen op Zoom

      Geen reacties op Bos Bergen op Zoom

Het mooiste vind ik om in de herfst naar het bos te gaan, dat hebben Mascha en ik vanmiddag dan ook gedaan. Om naar het bos te gaan, om even te ontspannen is sowieso fijn. Maar in de herfst periode vind ik het persoonlijk het mooiste. En wij waren niet de enige die dat vinden. Het was namelijk best druk, maar hebben ons goed vermaakt. Gezellig gekletst, onze hoofden leeg gemaakt. En ondertussen heb ik mijn “nieuwe” camera die ik in het begin van dit jaar heb gekocht uitgeprobeerd. Want eerder pakte ik sneller naar mijn oude camera omdat die makkelijker in te stellen is enz. De nieuwe moet ik nog een beetje aan wennen zeg maar. Dus het was een goede oefening. Wat ik wel een beetje jammer vond is dat er erg weinig paddenstoelen in het bos te vinden waren. Maar de gekleurde bladeren enz. zijn ook mooi! Het was een mooie dag om in het bos rond te lopen op een kleine regenbui na. Maar dat mag de pret niet drukken!

De rest van de foto’s vind je hier

Plaats hier je reactie :-)