Bourjois: cristal 07 paillettes

      3 Reacties op Bourjois: cristal 07 paillettes

 

Over het Sally Hansen lakje van laatst heb ik van Bourjois een glitterlakje heen gelakt.
Het lakje heb ik misschien al wel 10 a 15 jaar, maar had ik dus al z’n 10 a 15 jaar ook niet meer opgehad. Destijds was ik helemaal gek van bourjois en van glitter lakjes. Dus heb ik deze gekocht, hoeveel hij gekost heeft weet ik dus ook niet meer. Wss iets van 5 a 10 gulden, wat ik toen veel geld vond 😉

Maar terug over het lakje, het is dus al een oud lakje. Maar hij lakt nog heel fijn. Ik heb er 2 laagjes op gedaan. En ik vond het er erg leuk uit zien zo op dat roze lakje!

3 thoughts on “Bourjois: cristal 07 paillettes

  1. Pingback: Nagellak Stash deel 3 | Nursing Beauties Nagellak Stash deel 3 |

  2. Pingback: Nagellak Stash deel 3 | Bianca Online

  3. Pingback: Mijn nagellak stash deel 2: |

Plaats hier je reactie :-)