Carnaval 2.0

      Geen reacties op Carnaval 2.0

Begin februari was het carnaval 2016, wegens het slechte weer waren er toen allerlei optochten etc afgelast. Toen hebben allerlei plaatsen in brabant een andere datum gezocht voor de afgelaste festiviteiten, ik had op carnavals maandag heel graag naar Breda gegaan voor de optocht en daarna naar piggy’s. Maar die optocht ging dus niet door, die was uitgesteld tot gisteren omdat het half vaste was. Het weer was wel wat onzeker, want er werd weer slecht weer voorspeld. Maar het is gisteren toch door gegaan.. P1060449-BorderMaker   P1060478-BorderMakerDus zijn we gisteren naar Breda gegaan om alsnog naar de optocht te kunnen gaan kijken en daarna zijn we naar piggy’s gegaan. Het was leuk om de optocht te zien, alleen op geven moment vielen er zulke grote gaten dat we het voor gezien hielden en zijn naar piggy’s gegaan. Wat ik overigens altijd leuk vind om er heen te gaan! We hebben echt een hele toffe dag gehad. We stonden nog maar net bij de optocht werd ik al gelijk eruit gepikt om mee te doen met een act. Gelukkig hoefde ik alleen maar te zitten en een vraag te beantwoorden, maar eigenlijk vond ik het helemaal niets. Laat mij maar lekker kijken ipv ergens aan mee te doen.. De optocht was verder wel mooi, alleen weinig grote wagens helaas. Die vind ik altijd zo mooi!

Daarna zijn we nog naar piggy’s gegaan, waar het altijd super gezellig is! Na een paar uur zijn we weer terug naar huis gegaan!

Maar moet wel zeggen heb een top dag gehad… Nu is het weer bijna een jaar wachten tot de carnavals pakjes weer terug uit de kast gehaald mogen worden! En vind ik het wel jammer dat het nu echt helemaal afgelopen is… Begin carnaval steeds leuker te vinden!

P1060470-BorderMakerHierP1060476-BorderMaker vind je alle foto’s

Plaats hier je reactie :-)