Catrice: Apropos Apricot

      Geen reacties op Catrice: Apropos Apricot

Voor de verandering weer een blogje over nagellak en weer eentje uit mijn catrice collectie. Deze keer Apropos Apricot. Een leuk zomers kleurtje vind ik. Beetje roze/oranje achtig. Al hoop ik niet dat abricozen deze kleur krijgen. De naam is wederom leuk verzonnen.

Ik heb al meer over catrice geschreven en mijn mening blijft eigenlijk het zelfde. Ook dit lakje lakt fijn, voelt snel opgedroogt aan, heel glad zeg maar. Maar enkele uren later is de nagellak nog niet goed droog. Op de foto zie je heel duidelijk staan: 2x coats auftragen. Nu ben ik niet zo goed met mijn duits, maar volgens mij staat er: dat er 2 laagjes nodig zijn.

Voor het resultaat zoals op de foto heb je immers 4 lagen nodig.
Maar het resultaat mag er zijn vind ik, een leuk kleurtje.. Wat vinden jullie van het kleurtje?

Plaats hier je reactie :-)