Catrice: Moulin Rouge Light

      Geen reacties op Catrice: Moulin Rouge Light

 Mijn 3de en laatste Nude lakje van Catrice om te bespreken hier op mijn site!
Het is de meest roze lakje die ze hadden van de Nude lakjes. Ik hou van roze en nude vind ik ook erg tof!

Dit lakje heeft 3 laagjes nodig zoals het resultaat op de foto’s! Wel lakt het lakje erg fijn. Ik blijf het drogingsprobleem van Catrice behouden. Dit lakje heeft er na de foto’s ook maar 5 minuten opgezeten. Tot de eerste bastjes, scheurtjes en deukjes kwamen. Dat komt denk ik omdat ik er geen afsluitende laag op doe! Maar daarover heb ik op een andere blog een vraag gesteld, dus ik hoop jullie binnenkort het nieuws te kunnen vertellen!

De catrice lakjes waren in de aanbieding 2 voor 4 Euro! En ik heb het lakje gekregen. Wat dus eigenlijk 2 euro gekost heeft!

Plaats hier je reactie :-)