Catrice: My Cafe Au Lait At Notre-Dame

      1 reactie op Catrice: My Cafe Au Lait At Notre-Dame

Mijn eerste Nude lakje heeft gelijk wel een hele lange naam 😉 Vind hem wel leuk bedacht trouwens de namen van de Catrice lakjes.

Wat ik een voordeel vind aan de Catrice lakjes dat ze vrij snel glad/droog aanvoelen. En als je perongelijk over je nagel heen gaat kan je de lak zeg mar nog corrigeren. Een nadeel vind ik dat het lijkt of hij snel droog is, maar dat hij uren later eigenlijk nog niet echt droog is. Maar bubbeltjes etc kan je dus door over je nagel te wrijven ook uren later nog corrigeren…

Maar dat even algemeen over mijn lakjes ervaring met Catrice. Mijn eerste nude lakje… Ik vind hem wel mooi, heel zacht waardoor het eigenlijk dus niet opvalt dat je nagellak op hebt.
Ik vind het wel wat hebben zo een nude lakje 😉
Wat vinden jullie?

1 thought on “Catrice: My Cafe Au Lait At Notre-Dame

  1. Pingback: Nagellak Stash deel 3 | Bianca Online

Plaats hier je reactie :-)