Catrice: Wrapped Around My Finger

      Geen reacties op Catrice: Wrapped Around My Finger

Zoals je op de foto kunt zien zijn mijn nagels nu mooi roze.. Beetje donker roze, maar zo op de fot lijken ze wel iets donkerder dan dat ze zijn…

Het is dus een lakje van Catrice, en er zit maar 1 laagje op.. Hij is echt dus heel dekkend. Alleen droogt wat minder snel. Na een half uurtje wapperen met mijn handen is hij eigenlijk nog niet zo droog. Maar de kleur bevalt me wel! De laatste tijd ben ik steeds meer into roze.. Oke ik blijf een rood liefhebber.. maar Roze kan ik steeds meer waarderen!

Dit lakje heb ik in maart al gekocht, maar nooit eerder opgedaan omdat ik dacht dat hij te fel was. Maar eigenlijk valt dat best mee.. En er zit een mooie parelmoer glans in.. I like parelmoer 🙂

Plaats hier je reactie :-)