Chanel – Peridot

      8 Reacties op Chanel – Peridot

 

 Vandaag wil ik graag het volgende lakje met jullie delen, namelijk: Peridot van Chanel. Het is mijn eerste Chanel lakje, dus kan ik hem niet vergelijken met andere Chanel lakjes. De lak is vrij dun, maar dekt eigenlijk na 1 laagje al goed. Toch heb ik er een 2de laagje bij aangebacht. Daarover 2 laagjes topcoat. Ondanks de 2 laagjes topcoat zijn er nu (de volgende ochtend/middag) al aan de bovenkand van mijn nagels hele kleine stukjes lak af.

Gisteren leek de kleur wat goud achtig, zoals op de foto’s. Nu is het meer iets groen. Ik vind dat effect wel echt heel erg tof!
Ik ben echt heel erg blij met dit lakje!

Ik heb het lakje gekocht voor 18,- bij de ICI Paris (met voordeelpasje) *normaal kost hij 22,-*


8 thoughts on “Chanel – Peridot

  1. Pingback: Nagellak Stash deel 3 | Nursing Beauties Nagellak Stash deel 3 |

  2. Pingback: Mijn nagellak stash deel 2: |

  3. Claudia

    Het is belangrijk dat je een goeie basecoat neemt voor deze lak, ik zelf gebruik Orly bonder, da’s een soort rubberachtige basecoat waar je lak dus extra goed aan blijft plakken. Neem daarbij, en dit is heel belangrijk, de free edge mee. Da’s zeg maar de rand van de nagel (als je nagel een muntstuk is dan is de free edge dus het ribbelrandje aan de zijkant). Daarna lak je gewoon je nagels met de lak die je op wil doen en dan doe je een topcoat erover, maar het is belangrijk hierbij dat je daarbij ook de bovenste randjes van je nagel meeneemt. Als je daarna om de dag ook nog een extra laagje topcoat over de gehele nagel en de free edge lakt blijft je nagellak lekker lang zitten 😉

Plaats hier je reactie :-)