Chiligehaktballetjes met Chips en Dip

      1 reactie op Chiligehaktballetjes met Chips en Dip

Ingredients:
1 teentje Knoflook
naar smaak Koriander
250 gr Half-om-half Gehakt
naar smaak Chilipoeder
1 el Paneermeel
naar smaak Zout
Naar smaak Paprikapoeder
1-2 el Olie
Garnering Limoenschijven
Garnering Rode Ui
12 (ca. 50 gr) Tortillachips
5-6 el Chilisaus

Methode
1.
Pel de knoflook en druk hem door de knoflookpers.
Was de koriander en hak hem fijn. Kneed het gehakt, de
knoflook, koriander, chilipoeder, het paneermeel, zout en
paprikapoeder goed door elkaar.
2.
Maak met vochtige handen ca. 12 kleine balletjes van
het gehaktmengsel. Verhit de olie in een pan met
antiaanbaklaag. Bak de balletjes rondom ca. 8 minuten.
Laat de chiligehaktballetjes afkoelen.
3.
Steek elk gehaktballetje naar keuze met
limoenschijven en ui op een houten prikker. Doe wat
tortillachips op een schaal en leg de prikkers er bovenop.
Serveer met de chilisaus.

Één reactie op “Chiligehaktballetjes met Chips en Dip

Plaats hier je reactie :-)