China Glaze – Adore

      2 Reacties op China Glaze – Adore

Vorige week maandag zijn Bianca en ik naar Enchantra gegaan in Kapelle voor een blogdagje. Daar mochten wij alle producten die we wilde swatchen, testen. Vandaag komt het eerste artikel online van het blogdagje, namelijk Adore van China Glaze! China Glaze is een van mijn favoriete nagellak merken! Dus wilde ik heel graag een artikel schrijven over een China Glaze lakje. Er zijn bij Enchantra zoveel China Glaze lakjes, dat ik niet zo goed wist welke kleur of uit welke collectie. En toen voel mijn oog op dit mooie blauwe lakje! De kleur vind ik echt super mooi!

Foto met flits:

Foto zonder flits:

De nagellak is heel gemakkelijk aan te brengen, persoonlijk ben ik een fan van het kwastje. De nagellak dekt bij het eerste laagje al, maar om het mooier te maken heb ik er een 2de laagje overheen gedaan!

Over de drogingstijd kan ik helaas niet veel zeggen, want ik kreeg als tip van mijn mede blogster Bianca om er Nailtini – Dry martini overheen te doen. En dan zijn je nagels idd heel snel droog. Ook al lijkt het niet zo op de onderstaande foto!

Ik had bij deze lak erg veel moeite om hem streeploos aan te brengen, dat is ook helaas niet gelukt! Wat bij andere china glaze lakjes makkelijker is!

Deze nagellak gaat echt op mijn wishlist! Deze nagellak komt uit de Romantique collectie waarbij ook hele andere mooie kleuren bij zitten!

Deze nagellak kun je bij Enchantra kopen

2 thoughts on “China Glaze – Adore

Plaats hier je reactie :-)