China Glaze – Broken Hearted

      4 Reacties op China Glaze – Broken Hearted


Vandaag dacht ik om een crackle lak over de 108 Degrees die ik vorige week al liet zien. Ik had gedacht dat het heel mooi zou zijn om een roze crackle lak over een roze lak heen te doen.

 

Allereerst wil ik graag aan jullie mededelen dat deze crackle lak fijner lakte dan de witte van china glaze (vind ik). Alleen ja je ziet het al op de foto’s, dat de “oude” lak er amper doorheen komt. Ik denk dat het komt dat ik de lak iets te dik heb aangebracht.

 

Op de foto’s is het ook niet heel erg duidelijk, maar in het echt ziet het er ondanks veel crackle en weinig lak, toch wel heel vet uit. Doordat de roze tinten best goed overeen komen met elkaar is het op de foto’s niet heel goed zichtbaar.

Ondanks dat dus eigenlijk de crackle lak in mijn ogen mislukt is, vind ik hem toch wel heel stoer!

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “China Glaze – Broken Hearted

  1. LinvanT

    Ik ben wel benieuwd naar deze crackle.
    Ik denk dat je een te dik laagje erop hebt gedaan. Ik heb de turkooise crackle en die kraakt wel heel mooi.

Plaats hier je reactie :-)