China Glaze – Cha Cha Cha

      Geen reacties op China Glaze – Cha Cha Cha

Een paar weken geleden heb ik van China Glaze een aantal lakjes besteld. Vandaag is het, het moment om van China Glaze het lakje Cha Cha Cha te bloggen. Ik wilde graag voor mijn blog een groene look en had dus foto’s gemaakt met dit lakje op. (uit eindelijk toch niet die foto’s gebruikt). Maar nu wel mijn blogje daarover!

Buiten de kleur rood is eigenlijk groen 1 van mijn lievelingskleuren. Dus kon dit lakje niet in mijn collectie ontbreken. Ik had hem al gezien op een andere blog en dacht toen! Die moet ik hebben! Nu heb ik hem en heb hem dus geswatched. Zoals hij op de foto’s te zien is, heeft hij 2 laagjes. De kleur vind ik echt super, het is een beetje metallic groen.

Cha Cha Cha, lakt ook echt heel fijn door de topcoat eroverheen te doen was hij ook vrij snel droog.

Wat vinden jullie ervan?

Het lakje koste: 5,50 bij Nailpolishfashion.nl

 

 

 

 

 

  

Plaats hier je reactie :-)