China Glaze – Eyes like sapphires

      5 Reacties op China Glaze – Eyes like sapphires

 

Β 
De shoplog van 27-08 krijgen jullie nog van ons (Lin & Bianca) tegemoed, maar ik wilde toch doorgaan met post te posten, dus alvast een voorproefje. Dit lakje: Eyes Like Sapphires is namelijk een nieuw lakje wat ik gekocht heb afgelopen zaterdag! Het is een lakje van China Glaze. En zoals jullie kunnen zien is het een lekker blauw lakje πŸ˜‰

Ik heb hem 2 laagjes aangebracht, naΒ 1 laagje was hij eigenlijk al best dekkend, maar een extra laagje gaf toch meer.

‘k ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

 

5 thoughts on “China Glaze – Eyes like sapphires

  1. Pingback: Nagellak Stash deel 3 | Bianca Online

  2. Marion

    Oh dat lakje heb ik toen ook in mijn handen gehad en weer teruggelegd. Even later was tie weg tot mijn spijt, dus jij had hem πŸ™‚ mooi lakje hoor!

Plaats hier je reactie :-)