China Glaze – Oxidized Aqua & Kinetic candy

      Geen reacties op China Glaze – Oxidized Aqua & Kinetic candy

Na een lange tijd heb ik weer eens geprobeerd mijn nagels te lakken, ze blijven erg kort, scheuren zo gemakkelijk in wat ik persoonlijk niet mooi vind. Nu scheurt er gemiddeld 1 nagel per dag in/af… En ik dacht misschien als ik ze lak dat ze dan sterker worden. Als basis heb ik daarom een nagelverharder gebruikt. Deze heb ik alle dagen op mijn nagels.. Maar daaroverheen heb ik mijn nagels gelakt..


Ik ben begonnen met 2 laagjes Kinetic Candy. Deze eerst goed laten drogen, daaroverheen vond ik het leuk om met Crackle lak oxidized aqua een soort van frenche manicure randje te maken.. Ik hou namelijk van simpele dingen dat ook met make-up en nagellak… Ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

Ik zie nu op de onderstaande foto dat ik de lak aan de zijkanten van mijn vingers niet echt netjes heb weggehaald.. Dat had ik niet zo goed gezien in “normaal” licht..

De foto’s zijn in het donker genomen, zodoende dat de kwaliteit niet helemaal naar wens is..

Plaats hier je reactie :-)