Ciaté – LA Confidential

      2 Reacties op Ciaté – LA Confidential

Photobucket Photobucket

Toen ik de bestelling van het cosmeticahuis binnen had gekregen viel het me eigenlijk pas op hoeveel lakjes ik heb gekocht die vrij veel op elkaar lijken, de 3 roze lakjes lijken heel veel op elkaar en ook dit lakje heeft heel veel weg van snow virgin.

Photobucket

Dit lakje is wel wat geliger, maar eigenlijk lijkt het wel voor 90% op snow virgin.
Het lakje heb ik 3 laagjes van op gedaan. Ik moet eerlijk zeggen op mijn duim met een basecoat eronder en bij de andere vingers heb ik er snow virgin onder gedaan. Op snow virgin dekt hij wel, ook al vind ik het verschil minimaal. Op mijn duim dekte het na 3 laagjes nog niet. Je kan zo wel goed zien wat het verschil is als er een wit lakje onder
zit!

Photobucket

 

2 thoughts on “Ciaté – LA Confidential

Plaats hier je reactie :-)