Ciaté – Snow Virgin

      3 Reacties op Ciaté – Snow Virgin

Photobucket

Enkele weken geleden bestelde ik bij het Cosmetica huis 6 lakjes van Ciaté, er was een aanbieding waarbij het 2de lakje voor de helft van het geld kostte. En daar was ik heel erg blij mee. Vandaag laat ik jullie het eerste lakje zien namelijk: Snow Virgin, een spierwit lakje. De lak is zelfs witter dan mijn gewitte muren 😉 Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dacht dat dit lakje niet zou dekken. Maar hij dekt heel goed, zoals op de foto’s zitten er 2 laagjes op. Ik hou er wel van dat hij zo wit is.
Photobucket
Wat vinden jullie van de kleur?

 
 
Photobucket 
Photobucket
Photobucket

3 thoughts on “Ciaté – Snow Virgin

  1. Pingback: Nagellak Stash deel 3 | Bianca Online

  2. Claudia

    Ik hou erg van witte lakjes, maar meestal om het als basis te gebruiken onder een sheer neon lakje. Zo op zichzelf draag ik het niet vaak. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar vind het met een kleurtje vaak mooier bij mij staan 🙂

Plaats hier je reactie :-)