Dag 11 blog challenge: Piercings en Tattoos

Hallo, vandaag een post over piercings en tattoos…. Zoals misschien wel bekend is, vind ik tattoos zelf heel mooi en piercings ook. In het verleden heb ik 2x een navelpiercing laten zetten en een tong piercing. Door ontstekingen heb ik die er helaas uit moeten halen, dus ga ik piercing vrij door het lichaam. Wel blijf je het in mijn navel altijd zien waar de piercings hebben gezeten. Maar helaas zit er niets anders op dan accepteren dat mijn lichaam sterk reageert op piercings en dat ik er dan geen meer laat zetten. Wat ook eigenlijk wel te verwachten viel, omdat ik ook regelmatig last had van ontstoken oren door de oorbellen. Een van de weinige merken die ik kan velen is boccia, maar zilver is not done in mijn oren..

Zelf heb ik 3 tattoos en daar heb ik vorig jaar deze post over geplaatst: M’n tattoos. Waar ik nog steeds achter sta… Dus deze keer is het een kort bericht. Lees vooral m’n post van vorig jaar zou ik zeggen 😉  

Plaats hier je reactie :-)