Dag 16 blog challenge: Mijn mooiste vakantie

Hey hey, vandaag een blogpost over mijn mooiste vakantie. Ik heb altijd heel graag een keer op vakantie naar USA gewild, ruim 1,5 jaar geleden heb ik die kans gekregen om met mijn toenmalige vriendin naar dit mooie land te gaan voor een korte vakantie. Ik heb altijd een reis door the USA willen maken, met Disney world te bezoeken, bekende steden enz.. Maar daarvan is het helaas tot op heden nog niet van gekomen. En daar hadden we destijds de financiën ook niet voor.
Maar wel om voor een paar dagen naar Boston te gaan, we hebben er veel gelopen, mooie stukjes gezien. Eigenlijk best veel gedaan in een paar dagen tijd.

Ik heb er destijds een verslag van gemaakt en hier geplaatst die je hier kan vinden. Nu is het niet mijn bedoeling om het reisverslag van toen te kopiëren want dat vind ik onzin. En de foto’s van de reis kun je hier vinden: Vakantie Boston

Verder kan ik alleen maar zeggen, lees het verslag en kijk naar de foto’s… En ik denk dat de mensen die mij kennen dan zeker weten waarom dit mijn favoriete vakantie tot zover was!

Plaats hier je reactie :-)