Dag 2 Blog Challenge: Mijn favoriete quotes

Hallo, op dag 2 van de #30DayBlogChallengeNL staan quotes op het programma. Eigenlijk gebruik ik niet zo vaan quotes er zijn wel 2 zinnetjes uit musicals die ik regelmatig gebruik. Uit rent: Leven voor vandaag. Deze heb ik heel lang gebruikt, en nog soms. Ik vind ook echt dat je voor vandaag moet leven, je weet niet wat er morgen gebeurt. En het andere zinnetje uit de musical Romeo & Julia: geluk in de liefde is ongeluk in het spel. En misschien is dat ook wel zo, ik heb gelukkige tijden gekend in de liefde maar in het spel nooit. Maar dat maakt ook verder niet uit.

Ik heb wel een 5 tal plaatjes die ik eerder op deze weblog, facebook etc heb geplaatst en waar ik geheel achter sta..

Take a deep breath, it’s just a bad day, not a bad life. Soms zit het tegen in je leven en soms mee, maar dat het je tegen zit wil niet zeggen dat je een slecht leven hebt. Soms heb ik wel van die dagen en dan denk ik dat ik gedoemd ben om te mislukken. Dat veel tegenzit, maar dan kan het zijn dat de dag daarna de zon weer schijnt en je gelijk zin hebt om van alles te ondernemen.

 

 

 

 

Nu 2 plaatjes van Winnie de Pooh, nu is winnie de pooh met zijn vriendjes mijn favoriete disney karakter, wat eigenlijk hier niets mee te maken heeft. Het zijn gewoon 2 goede plaatjes vind ik.

 

 

 

 

 

 

Deze heb ik vooral gebruikt toen ik heb besloten om iets aan mijn overgewicht te gaan doen. Dat ik ben begonnen met sporten, gezondere levensstijl aan te nemen etc. En hier sta ik nog achter, kijk mijn strijd tegen de kilo’s gaat ook niet over rozen en als je cijfers ziet stijgen i.p.v. dalen dan werkt dat demotiverend maar het is je eigen schuld, je kunt wel allerlei excuses gaan verzinnen maar je hebt het zelf gedaan. Je kan ook bij jezelf nagaan wat heb ik “verkeerd” gedaan waardoor je geen resultaat haalt en daar aan werken.

 

 

 

 

 

En tot slot deze… waar ik helemaal achter sta. Deze heeft wel wat weg van de eerste, ik heb soms moeite met positief denken. Maar dat er iets minder leuks op een dag gebeurt wil niet zeggen dat het een slechte dag is, ik moet er soms wat aan herinnert worden maar het klopt wel.

Dat waren mijn favoriete quotes, ik ben heel benieuwd of jullie ook favoriete quotes hebben en zo ja welke dat zijn.

Plaats hier je reactie :-)