Dag 20 blog challenge: Celebrity crush

      Geen reacties op Dag 20 blog challenge: Celebrity crush

Hey hey, eerder heb ik al wel eens een schoon vrouwkes post geplaatst hier op mijn weblog. En vandaag dus een post over mijn celebrity crush… Ja een crush heb ik niet op iemand.. Ik vind voornamelijk een paar zangeressen heel goed en een paar actrices. Die ik ook leuk vind om naar te kijken.

En ondanks dat die schoon vrouwkes post uit 2013 is, vind ik die vrouwen nog steeds mooie getalenteerde vrouwen..
Er is wel iemand die ontbreekt op het lijstje en dat is Sharon den Adel van within temptation. Sinds ice queen vind ik de muziek echt geweldig heb ze een paar keer live mogen zien spelen en ze is zo ontzettend goed! En ze heeft haar looks ook mee vind ik.

 

 

 

 

 

Verder is er niemand veranderd sinds die post uit 2013..  Dus hou ik het hier maar even bij…

Plaats hier je reactie :-)