Dag 21 blog challenge: Hoe ziet mijn dag eruit

Hallo, vandaag weer terug een bericht uit de blog challenge. Hoe ziet mijn dag eruit, tja dat is eigenlijk iedere dag anders. Want ik werk onregelmatig. En als ik vrij ben zoals nu ziet mijn dag er heel anders uit dan tijdens een werkdag..

Ik zal de dag van gisteren beschrijven, die ook wel anders was want ja het was mijn verjaardag.
Rond 9.15uur werd ik wakker gebeld door de tandarts, om de afspraak te bevestigen. Meestal bellen ze van te voren maar daar had ik nu geen rekening mee gehouden. Dus ja ik was toen wel klaar wakker, ben uit bed gegaan rolluiken open gedaan beneden de boel open gegooid. De katten eten gegeven en daarna zelf ook gaan eten. Even een spelletje op mijn telefoon gespeeld en beetje op facebook gekeken want ja, met een verjaardag staat die app rood gloeiend ;).

Daarna ben ik gaan sporten, de milon cirkel. Na het sporten drink ik altijd mijn drinkfles nog leeg, en verander ik van schoeisel. Dus na ruim een uur was ik weer terug thuis. Heb gegeten en daarna gedoucht. Want ik had z’n trek, normaal doe ik dat na het douchen. Maar nu dus een keer andersom.

Om half 2 had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste (mijn buurvrouw heeft een salon aan huis). Dus heb ik een behandeling gedaan en een nek rug massage. Bij terugkomst even gezeten, wat gedronken en ben ik me gaan omkleden, haren gedaan en make-up op gedaan. Want rond kwart over 5 stonden mijn ouders op de stoep. Die heb ik mee uit eten genomen, een beetje voor mijn verjaardag maar ook als dank voor alles, want ze helpen me altijd mee waar het kan. We hebben bij ’t zusje in Oudenbosch gegeten, daar hebben we ongeveer 4 uur gezeten. En daarna hebben mijn ouders mij thuis gebracht.

Ik had vorige week een jurkje besteld via internet, alleen deze is te groot. Maar de verpakking had ik al weggedaan omdat mijn katten daar aan het knagen waren. Dus kan hem niet terug sturen voor een maatje kleiner. Dus hebben we even gekeken of mijn moeder hem kleiner kan maken. Want het is de bedoeling dat ik slanker wordt, tenminste niet dat ik dikker wordt. Dus ben benieuwd hoe het jurkje nu staat enz.. als deze kleiner gemaakt is.

Na thuiskomst heb ik nog even beneden gezeten, wat tv gekeken met de katten gekroeld. En daarna dit bericht alvast schrijven, het is inmiddels na middernacht dus ga nu slapen en morgen weer bijtijds opstaan..

Plaats hier je reactie :-)