Dag 22 Social Media en ik…

      Geen reacties op Dag 22 Social Media en ik…

Hallo, op deze dag een post over social media.. Zelf zit ik ruim 10 jaar op social media, het begon met hyves en sinds 2007 ben ik mijn eerste facebook account gestart. Inmiddels heb ik meerdere accounts gehad. En ben ik in 2014 met mijn pagina “Bianca’s foto corner online” begonnen. Eerder dan die pagina ben ik op youtube & twitter te vinden. En ook eerder ben ik mijn instagram account begonnen, in 2014 kwam er een 2de account bij waar ik mijn fotografie kan plaatsen. Waar ik sinds kort “opnieuw leven wil in blazen”.

Ook zit ik op pinterst en linkedin maar daar doe ik bar weinig mee. De actiefste accounts zijn toch mijn facebook account, facebook pagina, twitter, instagram accoutns en youtube account.

Facebook: Ja daar ben ik voor vrienden en familie te vinden onder mijn eigen naam. En verder heb ik een pagina waar ik vooral foto’s en waar ook de berichten van deze weblog geplaatst worden. Je bent vrij om lid te worden van Bianca’s foto corner online

Twitter: Ook daar ben ik al een paar jaar op te vinden, en heb ik een paar accounts gehad. Sinds 2013 heb ik daar het account Bianca-online.nl
Waar wederom berichten van de pagina geplaatst worden. Verder doe ik er momenteel niet zo veel mee eerlijk gezegd.

Youtube: Ruim 3 jaar geleden ben ik begonnen op youtube om filmpjes te zetten. Vooral filmpjes die eerder gemaakt zijn tijdens optredens enz.. Maar sinds 2 jaar zo iets ook persoonlijkere filmpjes bijv. van de katten, en soms ook vlogs voornamelijk met mijn toenmalige vriendin. Wat dat betreft ben ik wat terug getrokken en ben ik al genoeg belachelijk gemaakt op internet. Dus hou ik het gewoon bij filmpjes van optredens enz..

Instagram: Daar heb ik al jaren een privé account, waarbij mensen me kunnen toevoegen maar daar moeten volgers geaccepteerd worden. En ben ik toen ik met mijn foto studio wilde starten een extra account gemaakt. Daar heb ik de laatste jaren weinig mee gedaan, en had ik eigenlijk voor deze post online zou komen al aan willen werken, dat is helaas niet gelukt. Maar je kan me altijd volgen als je wilt op Bianca Online. Ik wil er binnenkort toch meer foto’s gaan plaatsen.

Op andere pagina’s zit ik wel, maar doe ik eigenlijk al jaren niets meer mee. Dus die plaats ik hier niet.
Op welke pagina’s zit jij?

Plaats hier je reactie :-)